Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 26 de de novembre del 2010 | 15:48
Editorial · Política

28N: vota en clau nacional

Barcelona · Aquest proper 28N no ens juguem la independència. Tot i això, és completament necessari que els ciutadans i les ciutadanes de la nostra nació siguin conscients de la necessitat de barrar el pas a les forces espanyolistes, amb l'objectiu d'avançar en la construcció nacional del nostre país i vèncer la crisi econômica.

Catalunya, després de la gran manifestació del passat 10J, necessita transformar aquella mobilització en força política, en un vot nacional sòlid, útil i eficaç. Des d'aquesta editorial de l'Associació Tribuna Catalana, doncs, no demanem el vot per a cap força política en concret, però sí que volem subratllar que la possible derrota de les nostres forces polítiques nacionals seria un greu pas enrere. Aneu, doncs, a votar aquest proper 28N i feu-ho en clau nacional catalana.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat