Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 5 de de desembre del 2014 | 20:32
La fotografia

Acord assegurat, llista única descartada

El líder d'Esquerra (ERC), Oriol Junqueras, ha assegurat a una entrevista amb Mònica Terribas que l'acord amb el president de la Generalitat, Artur Mas, serà possible, igual com també ho serà amb d'altres agents polítics i socials.

El president d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Oriol Junqueras, no ha deixat cap dubte sobre l'entesa del partit dels republicants amb CiU, així com a la resta de formacions polítiques sobiranistes.

Junqueras ha volgut calmar les tensions darreres sorgides dels continguts de la seva conferència el passat 2 de desembre i ha trencat ambiguïtats: Mas i Junqueras es reuniran la setmana vinent per trobar consensos i arribar a un acord.

Junqueras ha apostat per una "unitat que sigui inclusiva" en referència a la seva aposta per presentar més d'una llista a les eleccions plebiscitàries, i ha corroborat que ERC descarta la llista única proposada per Mas.

La "llista de país" de Mas, segons l'entrevistat, no atreu els indecisos i ha subratllat la necessitat de sumar més a través de diverses llistes que comparteixin una marca comuna: "Estic convençut que ens posarem d'acord a l'hora de trobar la fórmula d'unitat".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat