Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 3 de de març del 2014 | 17:29
La fotografia

L'ANC i l'AMI acceleren la campanya del Signa un Vot per la Independència

Les dues entitats han anunciat que a la recollida intensiva d'instàncies dels propers 22 i 23 de març hi haurà 1.000 punts situats arreu del país.

Barcelona · Nou impuls de l'ANC i de l'AMI en la campanya Signa un Vot per la Independència. Aquesta setmana les entitats han anunciat de manera conjunta que uniran forces per tal que la campanya Signa un Vot per la Independència faci un salt qualitatiu que permeti arribar amb més força a tota aquella gent que vol exercir el Dret Fonamental de Petició.

La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, el president de l'AMI i alcalde de Vic, Josep M. Vila d'Abadal, i la coordinadora del projecte, Rosa Alentorn, han indicat que es visibilitzarà especialment l'acció conjunta amb la nova recollida intensiva d'instàncies del proper 22 i 23 de març, i en què les dues entitats preveuen arribar al miler de punts de recollida. L'acord suposarà que la campanya, compti amb el suport logístic dels municipis de l'AMI, permetent arribar a més punts dels territori i amb més força.

Amb aquesta acció les entitats preveuen arribar a 300 municipis més respecte la passada recollida intensiva, amb la previsió que se superin els 3.500 apoderats. Forcadell ha afirmat que amb l'acord "la potencialitat de la campanya augmenta de manera exponencial", i ha destacat la importància estratègica del Signa un Vot ja que, tot i que l'ANC considera irrenunciable la celebració de la consulta, cal estar preparats per qualsevol escenari i, per tant, és imprescindible "arribar a tothom perquè signi aquesta instància".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat