Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 6 de de maig del 2014 | 19:35
La fotografia

L'ANC prem l'accelerador per a ampliar la majoria social per la independència

L'Assemblea ha iniciat la campanya 'Estem preparats' amb la qual vol mostrar amb arguments sòlids que el país està preparat per ser el proper estat d'Europa.

Barcelona · L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha iniciat la campanya Estem preparats, una iniciativa emmarcada en el projecte El país de tots, que té per objectiu consolidar i ampliar la majoria social favorable a la independència.

La nova campanya ofereix arguments sòlids i racionals que tenen per objectiu mostrar que una Catalunya independent no només és viable i desitjable, sinó que també és una oportunitat única per construir un país més just i més pròsper.

El principal objectiu del projecte és arribar amb més força al conjunt de població que encara no té decidit quin seria el sentit del seu vot a la consulta del 9 de novembre. És per això que l'ANC, amb el projecte El País de Tots, incrementa els seus esforços en les àrees que compten amb la major part de població indecisa en aquest assumpte: especialment l'àrea metropolitana de Barcelona i de Tarragona.

A més, l'ANC destaca també amb Estem preparats el caràcter inclusiu de la societat catalana i de l'independentisme, un moviment il·lusionant, transversal i democràtic que compta amb persones d'orígens, sentiments i llengües diverses que tenen per objectiu construir un país millor.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat