Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 1 de de juliol del 2016 | 10:20
La fotografia · Política catalana

La CUP demana a Puigdemont una cimera per a decidir la data del RUI

En un acte a la Plaça del Rei  encapçalat per Anna Gabriel i Benet Salellas la CUP ha demanat que que es convoqui  una cimera al Palau de la Generalitat de totes les forces a favor del dret a decidir per acordar el com i el quan s'ha de celebrar el RUI. La CUP ha emplaçat també  al PSC a sumar-s'hi.

La CUP fa aquesta petició després dels resultats del 26-J que afirmen han posat en evidència "que el canvi polític a l'Estat  no ha estat possible" i que "no hi ha lloc per un referèndum".
Salellas ha afirmat que " No volem condicionar el RUI a cap altra conjuntura, és una necessitat i cal determinar com i quan es fa" però també ha avisat que com que l'objectiu de la legislatura era exercir el dret a l'autodeterminació, si s'arriba a acords en aquest sentit, "tota la resta vindrà rodat" i serà "molt més fàcil" resoldre altres aspectes, en relació a la qüestió de confiança".

El Govern de la Generalitat ja ha respost a la CUP i ho ha fet de manera contundent 'No hi ha prevista cap cimera. La CUP no està en condicions de demanar res a qui ha retirat el suport per a poder governar amb un pressupost, ni ha complert el pacte signat.".





Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat