Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 4 de de novembre del 2011 | 18:25
La fotografia · Societat civil

L'ANC commemorarà el 40è aniversari de l'Assemblea de Catalunya mirant al futur i reivindicant la feina pendent

L'acte es farà aquest 7 de novembre a l'Església de Sant Agustí, on es va fer aquell acte fundacional en la clandestinitat, justament 40 anys enrere. Serà un acte per recordar, però sobretot per lluitar per assolir els punts programàtics que encara no s'han aconseguit: l'exercici del dret a l'autodeterminació i l'aprofundiment democràtic.

El proper 7 de novembre farà 40 anys de la creació de l'Assemblea de Catalunya i, per commemorar-ho i recordar que alguns dels seus punts programàtics encara no s'han assolit, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha organitzat un acte el mateix dia 7, a les 20:00 hores, a l'església de Sant Agustí de Barcelona, on es va fer aquell acte fundacional. L'entrada a l'acte serà lliure.

Segons ha informat l'ANC, el Mossèn Cassanyes i Mn. Juncà faran la benvinguda de l'acte a l'església, que té un aforament de 1.000 persones. Posteriorment, el professor Antoni Batista, autor del llibre "La gran conspiració", probablement el relat més fidel del que va ser i va representar l'Assemblea, durà a terme una conferència sobre el paper de l'Assemblea de Catalunya en la transició.

L'acte també comptarà amb una taula rodona amb la participació d'algunes de les persones que foren protagonistes de l'Assemblea, com Jordi Carbonell, Ricard Lobo, Xavier Folch, Miquel Sellarès i Blanca Serra. Carme Forcadell serà l'encarregada de moderar la taula rodona.

Finalment, la commemoració clourà amb la lectura del Manifest d'adhesió a l'acte i de la reivindicació de la feina que encara hi ha pendent: l'aprofundiment democràtic i l'exercici de l'autodeterminació.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat