Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 5 de de novembre del 2014 | 20:41
Notícia

Cassolada massiva fins al 9N

Les xarxes socials a internet van aconseguir amb gran èxit celebrar ahir una cassolada a Barcelona que ha creat precedent: des d'avui i fins a la celebració de la consulta, els catalans estem cridats a fer soroll a les 22 hores.

Barcelona · A les 22 hores d'ahir la ciutat de Barcelona i les principals del país --i d'altres amb menys intensitat-- van omplir els carrers de soroll per protestar contra la decisió del Tribunal Constitucional (TC) d'acceptar a tràmit el recurs del Govern espanyol per impugnar el procés participatiu del 9N.

Una cassolada massiva, convocada per diferents associacions socials i partits a través de les xarxes socials, va fer sortir la gent als balcons i carrers com a mostra de profund desacord de la societat catalana amb la manca de democràcia de l'Estat.

La crida, doncs, després de l'èxit de convocatòria d'ahir, és la següent: fer aquesta acció de protesta cada vespre a les 22 hores i fer ressonar les cassoles a les finestres i balcons de tot el país.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat