Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 12 de de novembre del 2009 | 17:00
Notícia · Comunicació

L'AVUI.CAT consolida el seu projecte i ja és líder en català

Barcelona · Excel·lent notícia per als mitjans de comunicació en llengua catalana. En dos anys, l'AVUI.CAT ha duplicat els seus navegadors únics, experimentant així un creixement mai vist fins ara a la xarxa. Si fa uns mesos aquest diari digital ja havia assolit el lideratge en pàgines vistes i visites, el mes d'octubre ha aconseguit superar Vilaweb i el portal 3/24 de la CCMA també en navegadors únics, l'equivalent dels lectors en el paper.

Nielsen/OJD ha mesurat la xifra rècord de 380.774 navegadors únics de l'AVUI.cat. En aquest creixement explosiu hi han tingut un paper important les edicions comarcals i temàtiques ATerrassa.cat, ASabadell.cat i VadeVi.cat, que completen l'oferta informativa d'aquest mitjà. Darrerament l'AVUI.cat ha incorporat una sèrie de novetats que s'han afegit a l'oferta purament informativa.

En aquest sentit, s'han creat seccions com Good morning Madrid, dirigida per Lluís Montserrat, un repàs del més granat de les tertúlies madrilenyes, i El Parlament, al minut, a càrrec de Lluís Bou, la primera experiència de crònica parlamentària online que es fa a Catalunya. Tot això s'afegeix a les retransmissions minut a minut dels partits del FC Barcelona. Al marge de la lògica competència per les audiències, qualsevol èxit dels nostres mitjans en català ha de considerar-se un èxit col·lectiu per a la nostra llengua.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat