Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 21 de de febrer del 2014 | 15:57
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació

CiU i ERC proposen Yvonne Griley com a membre del CAC

Dilluns, a la una del migdia, la comissió d'afers institucionals avaluarà la idoneïtat de la candidata i el ple en votarà la designació la setmana vinent.

Font: ACN. · Els grups de CiU i ERC han presentat conjuntament la candidatura d'Yvonne Griley, exdirectora de política lingüística i col·laboradora de Tribuna.cat, com a membre del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) en substitució d'Esteve Orriols, que va ser proposat per CiU i va renunciar al càrrec.

El proper dilluns, 21 de febrer, a la una del migdia, la comissió d'afers institucionals avaluarà la idoneïtat de la candidata i el ple en votarà la designació la setmana vinent. Per ser elegida en primera votació, Griley necessitarà una majoria de dos terços de la cambra, és a dir, de 90 diputats. Si no l'assoleix, s'haurà de fer una segona votació en la mateixa sessió, en què necessitarà només la majoria absoluta.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat