Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 29 de d'octubre del 2015 | 00:00
Notícia · Cultura

L'historiador Josep Pinyol publicarà "Las razones de la independencia de Cataluña. ¿Encarcelaran los representantes de Cataluña en tu nombre?"

L'historiador Josep Pinyol publicarà en els propers dies  en format digital  "Las razones de la independència de Cataluña" un llibe amb pròleg del diputat d'ERC, Joan Tardà, on l'autor esgrimeix les raons econòmiques, democràtiques i culturals que ens han conduit a la "via unilateral"

Amb aquest llibre Pinyol  vol "advertir als demòcrates que pel fet d'haver-nos negat el dret a l'autodeterminació, ens veiem obligats a entrar de ple en la desobediència civil, o el qe és el mateix ens situa en una fase penal". Una fase penal que creu Pinyol  " podria desembocar amb l'epresonament dels representatns electes del poble català i amb la suspensió de l'Estatut d'autonomia.

"¿Encarcelaran los representantes de Cataluña en tu nombre?
"
és el subtítol del llibre  "Las razones de la independencia de Cataluña" es podrà descarregar des d'aquí molt aviat de manera gratuïta.

A continuació us adjuntem el fulletó en format PDF

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat