Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 27 de de febrer del 2014 | 17:04
Notícia · Cultura

Josep Ramoneda, nou president de Grup 62

El filòsof i escriptor substitueix el traspassat Josep Maria Castellet, qui va ser l'ànima d'Edicions 62 des dels inicis dels anys seixanta.

Barcelona · El filòsof i escriptor Josep Ramoneda, històricament proper al PSC, ha estat nomenat President del Consell d'Administració de Grup 62 aquesta setmana, càrrec que ocupava Josep Maria Castellet, traspassat el 9 de gener.

Ramoneda ja estava vinculat al projecte des de l'any 1990 i compta amb Antoni Serra Ramoneda, Joan Rigol, Carles Sumarroca, Albert Pèlach, Jesús Badenes, Luis Elías i Josep Lluís Vilaseca al Consell d'Administració de Grup 62. 

Josep Ramoneda (Cervera, 1949) és periodista, filòsof i escriptor, president de l'IRI (Institut de Recerca i Innovació de París) i director de la revista 'La maleta de Portbou'. Ha estat director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona des de la seva fundació, el 1994, fins al 2011. Anteriorment, havia estat director de l'Institut d'Humanitats (1986‐1989) i professor de filosofia contemporània a la Universitat Autònoma de Barcelona (1975‐1990).

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat