Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 26 de de juliol del 2011 | 19:18
Notícia · Economia

... i la companyia afirma que la idea de convertir-lo en un 'hub' és una "bogeria"

El vicepresident de l'aerolínia, Michael Cawley, ha acusat a la Generalitat de dur a terme polítiques aeroportuàries equivocades.

Michael Cawley és el vicepresident de Ryanair

Confirmant la tesi feta expressada per Ricard Font, el vicepresident de Ryanair, Michael Cawley, ha culpat a la Generalitat de ser la responsable de la reducció de vols a Girona i ha mostrat la intenció de la companyia de seguir implantant-se al Prat. Els seus plans, però, es contraposen amb la intenció del Govern que l'aeroport de Barcelona acabi esdevenint un 'Hub', una possibilitat que afectaria negativament a la companyia de baix cost.

És per això que Cawley ha acusat a la Generalitat de dur a terme polítiques aeroportuàries equivocades i ha qualificat de "bogeria" la idea del 'Hub': "no té fonament, no està pensada per una economia local. El govern ha de canviar d'objectius i de política", ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat