Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 26 de de juliol del 2011 | 19:07
Notícia · Economia

El Govern acusa a Ryanair de voler créixer al Prat per "lowcostitzar-lo"...

Ho ha afirmat el director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, després de l'anunci de l'aerolínia de reducció de vols a Girona.

Ricard Font, director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat (ACN)

Barcelona · En la pugna que estan mantenint la Generalitat i la companyia Ryanair hi ha de rerefons l'aposta pel model de gestió que necessita l'aeroport del Prat. La companyia de baix cost aposta clarament per centrar-se a operar des de Barcelona, on els acords i negociacions es fan directament amb Aena, mentre que el Govern pretén avançar en la línia que el Prat acabi esdevenint un 'Hub' en què Spanair sigui la companyia de referència i punta de llança d'aquest canvi de model.

Així, després de l'anunci de Ryanair, el director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, ha advertit que reduir a la meitat les rutes des de Girona "confirma" la tesi que l'aerolínia només aposta per operar des del Prat, un fet negatiu ja que suposaria una "lowcostització" del principal aeroport de Catalunya.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat