Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 13 de d'abril del 2011 | 19:39
Notícia · Economia

Joan B. Culla entra a la Junta del Cercle d'Economia

El president de Vueling i exministre del PP amb Aznar, Josep Piqué, ha presentat la nova junta de l'entitat -que presidirà a partir d'aquest 3 de maig- en què l'historiador és la principal novetat.

Barcelona · Josep Piqué, actual president de Vueling, ha presentat la llista de noms que l'acompanyaran a la nova junta del Cercle d'Economia, entitat que presidirà a partir del proper 3 de maig. La principal incorporació és la de l'historiador Joan B. Culla, tot i que no l'única, ni molt menys. Marc Puig, president executiu del grup de perfumeria Puig, el directiu del FC Barcelona Javier Faus o Jordi Gual, de La Caixa, seran algunes de les cares noves.

Per contra, Francesc Boada, Joaquim Boixareu, Sol Daurella, Ramon Roca, Joan Roca,  Leopoldo Rodés i Joaquim Triadú deixaran de formar part d'una junta en què repetiran els quatre vicepresidents actuals -Josep Oliu, Artur Carulla, Antón Costas, i el propi Piqué- a més de Josep Ramoneda, Juan-José López Burniol, Alfred Pastor, Miquel Nadal i Àngel Simón.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat