Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 4 de de juliol del 2011 | 18:20
Notícia · Economia

Una Catalunya amb superàvit a la sanitat seria possible

Que Catalunya no és Euskadi ja ho sabem tots. I un dels aspectes diferenciadors important és l'econòmic. A una Catalunya, però, amb el pacte fiscal que té el País Basc, la sanitat, segons Guillem López Casasnovas, tindria un superàvit de 2.000 milions.

Guillem López

Barcelona · Una Generalitat amb un sistema sanitari que excediria 2.000 milions d'euros de les seves despeses. Aquest és el panorama econòmic que ha plantejat el catedràtic d'economia Guillem López Casasnovas, en el cas que Catalunya comptés amb el pacte fiscal de què gaudeix a dia d'avui Euskal Herria.

A una entrevista concedida aquesta setmana al El Matí de Catalunya Ràdio, l'expert econòmic ha sentenciat que les dades recents demostren que amb el concert econòmic basc l'escreix de finançament que tindria la sanitat catalana seria de 2.000 milions. L'entrevistat ha assegurat també que, tot i la retallada, que està xifrada entre els 700 i 800 milions, a Catalunya encara existiria superàvit si el model de finançament fos el pacte fiscal.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat