Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 20 de de desembre del 2013 | 17:55
Notícia

"És normal tenir una selecció normal"

Òmnium Cultural, la Federació Catalana de Futbol (FCF) i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes han signat aquesta setmana un conveni de col·laboració per promocionar el partit Catalunya – Cap Verd. La Federació, per la seva banda, s'ha adherit a la campanya d'Òmnium Un país normal.

Barcelona · Muriel Casals, presidenta d'Òmnium, Xavier Vinyals, president de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes i el president de la Federació Catalana, Andreu Subies, han acordat aquesta setmana promocionar conjuntament el partit Catalunya – Cap Verd a partir d'un conveni.

L'acord, signat a la seu d'Òmnium, permetrà els socis d'Òmnium i de la Plataforma gaudir d'un 20% de descompte en el preu de les entrades del partit entre Catalunya i Cap Verd.

En la mateixa trobada la Federació Catalana de Futbol s'ha adherit a la campanya Un país normal impulsada per Òmnium. En aquest sentit, la Federació ha volgut defensar que Catalunya ha de gaudir de selecció pròpia i ha donat suport al tema És normal tenir una selecció normal.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat