Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 28 de de febrer del 2013 | 18:10
Notícia

L'Espai Mallorca obrirà de nou el proper maig

Crits i Renou ha mantingut la flama de l'Espai Mallorca viva des del seu tancament, el passat mes de novembre. L'associació ja ha trobat nou local i ha anunciat la seva reobertura per al proper mes de maig.

M. Folch · Una gestió incomprensible unida a un lloger elevat i la crisi econòmica va acabar amb l'Espai Mallorca el passat novembre, una històrica entitat dedicada per complet a mantenir el lligam entre les Illes i el Principat.

Aquesta setmana, tres mesos després del seu tancament, l'Espai Mallorca ha anunciat el seu retorn a través de l'entitat Crits i Renou. Aquesta associació que aposta per a l'autogestió com a forma de subsistència del centre, ha replantejat la idea de l'Espai Mallorca des d'una perspectiva totalment diferent però mantenint-ne l'essència.

A través del web oficial l'associació ha anunciat que l'Espai Mallorca passarà a ser un centre cultural ciutadà situat a la plaça de Vicenç Martorell, també ubicat al barri del Raval de Barcelona.

Per al funcionament i la reobertura de l'Espai Mallorca, Crits i Renou ha posat en marxa una campanya de captació de socis per tal de donar viabilitat al projecte amb dos tipus de quota: una per a socis d'entrada (20 euros anuals), i una altra per als socis protectors (150 euros amb avantatges específics). Si hi voleu col·laborar, podeu fer l'ingrés al compte de
Caixa d'Enginyers - 3025 0001 17 1433483461. També podeu col·laborar-hi a través de la petició Feim viure l'Espai Mallorca.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat