Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 2 de de febrer del 2011 | 16:36
Notícia · Internacional

Josep M. Carbonell, nou degà de la Facultat de Comunicació Blanquerna

Barcelona ·

El doctor Josep M. Carbonell serà el nou degà de la Facultat de Comunicació Blanquerna (Universitat Ramon Llull) en substitució del Miquel Tresserras, que ha excercit aquest càrrec des de l'any 1994. Carbonell, membre del moviment

cristià progressista Sant Jordi i del grup intel·lectual L'Opinió Catalana, ha estat anteriorment president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) entre el 2005 i el 2009, membre de la Comissió Executiva de l'Institut de Ciències Polítiques i Socials de Catalunya (ICPS) i director de gabinet del president de la Diputació de Barcelona (1986-1995), entre d'altres.

Josep M. Carbonell va nèixer a Barcelona el 1957 i va ser diputat del Parlament de Catalunya durant tres legislatures. Tambié ha exercit com a director de gabinet del president de la Diputació de Barcelona entre 1986 i 1995.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat