Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 9 de de març del 2012 | 17:48
Notícia · Comunicació

Josep M. Carbonell i nombrosos membres del deganat universitari, en contra la renovació de TV3

L'exdiputat socialista Josep Maria Carbonell, que va ser president del Consell de l'Audiovisual (CAC), i l'exsecretari d'indústria de la Generalitat, Antoni Soy, han subscrit aquesta setmana un manifest en contra de la renovació de TV3.

Josep M. Carbonell

Barcelona · Els dos exaltscàrrecs del tripartit han presentat aquesta setmana un manifest que compta amb el suport d'amplis sectors universitaris en contra de la reforma de TV3. Carbonell i Soy han mostrar, a través d'aquesta acció, la seva "preocupació per les modificacions" legislatives aprovades al Parlament de Catalunya, donat que aquestes poden tenir un "efecte negatiu en el nostre model de mitjans públics".

Carbonell ha exigit que l'elecció dels representants que actualment formen la CCMA i el CAC "respongui als criteris d'independència i professionalitat" i ha instat a no usar llastimosament la majoria parlamentària simple "per dur a terme l'elecció de representants guiada prioritàriament per criteris d'afinitat política". 

Carbonell, que actualment és el degà de comunicació de la Universitat Ramon Llull, i Soy, que és degà de la facultat de comunicació i empresa de la Universitat de Vic, compten amb el suport d'Albert Batalla Flores, degà de la facultat de Formació del Professorat  de la Universitat de Barcelona, Joan J. Busqueta Riu, degà de la facultat de Lletres (CAV) de la Universitat de Lleida, Jordi Farré, cap del departament d'Estudis de Comunicació de la URV, Lluís Pastor, director d'estudis de comunicació de la UOC,  Joan Ferrer Costa, degà de la facultat de Lletres de la Universitat de Girona, F. Xavier Ruiz Collantes, degà de comunicació a la UPF i Josep M. Català Domènech, degà de la facultat de Comunicació de la UAB.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat