Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 20 de de març del 2012 | 18:33
Notícia

La Crida passa el testimoni a l'ANC

La vella Crida a la Solidaritat, creada ara fa 31 anys, ha juntat de nou els seus antics membres per a donar suport unànime a l'Assemblea Nacional Catalana, constituïda el passat 10 de març.

La crida.

Barcelona · Tres dècades després, la Crida a la Solidaritat, que va ser capaç de sacsejar consciències durant la dècada dels 80 i 90, ha reconegut l'Assemblea com a plataforma continuadora de la seva tasca. 

Els antics membres de la crida han decidit aquesta setmana signar un manifest  per donar ple suport a l'ANC, l'entitat que lluita per la independència de Catalunya des de la societat civil. És la primera vegada que la Crida es posa d'acord en alguna cosa des que es va dissoldre l'any 1993 en un acte a la Universitat de Barcelona.

Segons ha informat el diari Ara, el manifest recorda l'èxit de la Crida a la Solidaritat com a moviment social independentista durant els seus dotze anys d'existència i constata els cada cops més freqüents atacs contra la llengua i la cultura catalanes, que demostren que l'estat espanyol "està disposat a fer el que calgui, sigui legal o no, just o no, democràtic o no, ètic o no, per impedir que avancem com a nació lliure".

Entre els signants del manifest s'hi troben Àngel Colom, Aureli Argemí, Jordi Sànchez, Joan Manuel Tresserras, Xavier Bosch, Armand de Fluvià i alguns dels seus activistes més coneguts, com Jordi Rodri, Andreu Camps, Jordi Llobet o Agustí Argimón.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat