Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 13 de de març del 2014 | 18:31
Notícia

L'ANC denuncia l'externalització de la publicitat de TV3

L'Assemblea ha demanat la retirada "immediata" de l'externalització en un comunicat on hi ha alertat que "deixar en mans d'una empresa privada la tria de la publicitat pot comportar una ideologització a TV3 difícilment controlable i reversible".

Barcelona · Cop dur de l'Assemblea a la gestió de la televisió pública que actualment està duent a terme la directiva de la CCMA. Aquesta setmana l'Assemblea ha recordat que "els mitjans públics de Catalunya, i més concretament TV3, han estat, són i han de continuar sent una estructura d'estat imprescindible per a Catalunya".

Al document, l'ANC ha dit que entre les estructures d'estat que ha de bastir el país "necessitem uns mitjans públics de qualitat, que són imprescindibles per garantir el progrés i la cohesió social", i ha assegurat que l'externalització del departament comercial de TV3 "suposaria l'inici del desmantellament dels mitjans públics".

"No està acreditat que l'externalització de la publicitat de TV3 respongui a un criteri de millora del compte d'explotació, l'organisme públic haurà d'abonar una quantitat a l'empresa adjudicatària, sense cap condició de millora de la rendibilitat del mercat publicitari" ha sentenciat.

Finalment l'Assemblea ha alertat que "deixar en mans d'una empresa privada la tria de la publicitat pot comportar una ideologització a TV3 difícilment controlable i reversible" i ha demanat la "retirada immediata d'aquesta possible externalització".

Podeu conultar el comunicat a la secció Documents de Tribuna.cat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat