Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 27 de d'abril del 2015 | 19:22
Notícia · País Valencià

La Diada del País Valencià clama per un canvi polític

La manifestació d'enguany, que commemora la derrota en la batalla d'Almansa, ha estat un clam multitudinari a favor d'un canvi polític que no repeteixi l'actual model social, econòmic, cultural i lingüístic "fracassat" del País Valencià.

Barcelona · Una multitudinària manifestació ha omplert aquest cap de setmana els carrers de València amb l'objectiu de celebrar una nova Diada del País Valencià, en la qual s'hi commemora la derrota en la batalla d'Almansa.

La concentració d'enguany, encapçalada amb el lema Crida cívica pel 25 d´Abril, ha estat un clam a favor de l'esperança de la societat civil per un canvi i un nou país, i a favor de la llengua i cultura pròpies.Ç

Toni Gisbert, secretari general de l'ACPV, entitat organitzadora, ha subratllat que la Diada d'enguany al País Valencià "confirma les esperances de canvi al País Valencià en les properes eleccions" i ha sentenciat que "la majoria de la societat ja sap què s'ha fet malament, i sap que no s'han de cometre els mateixos errors".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat