Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 12 de de gener del 2016 | 12:25
Notícia · Política catalana

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha lamentat que el rei d'Espanya no l'hagi volgut rebre

En una entrevista a Catalunya Ràdio la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell  ha afirmat que lamenta que Felip VI no l'hagi volgut rebre i  que  "creu que s'ha perdut  l'oportunitat d'explicar en primera persona el procés al monarca".

Així, ha afegit Forcadell "Era una excel·lent oportunitat, una bona oportunitat, per explicar al cap d'estat la situació de Catalunya. Podria haver explicat una miqueta la composició del Parlament, que és un parlament molt plural, que reflecteix la pluralitat de Catalunya, però que hi ha una majoria sobiranista molt clara i que està disposada a engegar un procés. Li hauria dit senzillament això, no? Que hi ha aquesta majoria, que s'ha de respectar, que farem les coses bé, de manera absolutament democràtica i pacífica, i li explicaria el procés i el que estem fent."



D'altra banda, i sobre el decret de cessament d'Artur Mas i del fet que aquest  no li agraeixi  els serveis prestats, expressió que sí que consta en tots els decrets de cessament dels seus predecessors. Carme Forcadell  s'ha limitat a dir que "no ho ha llegit, però que intenta no dramatitzar les coses".



Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat