Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 4 de de febrer del 2010 | 15:18
Notícia · Política

El conseller Tresserras defensa l'actual finançament mixt de Catalunya Ràdio

Barcelona · El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, ha tancat qualsevol dubte o escletxa oberta que hi pogués haver en el debat sobre el finançament de la ràdio pública catalana. El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació ha defensat al programa "El secret" de Catalunya Ràdio que els ingressos per publicitat i per subvenció pública són "el normal" i que l'únic que es pot "sotmetre a restriccions" és la publicitat.

En aquest sentit, Tresserras ha dit que "l'accés al mercat publicitari ha d'estar sotmès a unes restriccions establertes, per exemple, un límit del temps de publicitat per hora d'emissió de programació", però ha confirmat que l'actual finançament mixt de la ràdio pública catalana és el que ha de prevaldre.

No sembla negociable, doncs, la supressió de publicitat que alguns membres del sector havien proposat per la ràdio pública catalana basant-se en el model públic espanyol que ja s'aplica a TVE, i que el president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Albert Sáez, va deixar la setmana passada obert a debat. Amb tot, les declaracions de Tresserras tampoc deixen marge de debat en la busca d'un finançament alternatiu -una proposta que va iniciar Sáez- que substitueixi els ingressos en publicitat de Catalunya Ràdio.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat