Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 11 de de febrer del 2011 | 17:51
Notícia · Política

Jordi Cañas no entén la consulta i Barcelona Decideix el convida a votar No

Barcelona · El diputat de Ciutadans, Jordi Cañas, ha acusat al FC Barcelona de "ser un instrument al servei de l'independentisme", a causa de la instal·lació d'urnes que hi haurà aquest dissabte al Camp Nou per tal de recollir el vot anticipat per la consulta sobre la independència del proper 10 d'abril. 

"El Barça no pot ser un ostatge polític al servei d'una minoria que ho utilitza per imposar les seves idees" ha afirmat Cañas. Com que, veient les declaracions, és evident que el diputat de C's encara no ha entès de què va això de les consultes populars SOBRE la independència, Barcelona Decideix ha emès un comunicat per aclarir alguns dels dubtes que pot tenir.

En aquest sentit, l'entitat recorda que no és independentista o, "en tot cas, és tan independentista com unionista, perquè a la pregunta plantejada s'hi pot respondre amb un NO o amb un Sí, a més de votar en blanc". Barcelona Decideix també s'ha volgut desvincular de qualsevol opció política, "més enllà del foment de drets bàsics com la democràcia i la participació".

A més, ha convidat a Cañas "a exercir el seu vot lliurement i a comprovar personalment com Barcelona Decideix no imposa res, en contra del que el diputat català manifesta". I continua: "lamentem que un diputat del grup de Ciutadans, demòcrata convençut, vulgui censurar o impedir el simple fet de votar per respondre a una de les preguntes més importants que es poden fer als ciutadans catalans sobre el seu futur col·lectiu".

Finalment, l'entitat ha demanat a Albert Rivera que respongui a la carta que li van enviar el passat 17 de gener convidant-lo a conversar i intercanviar opinions sobre la consulta a Barcelona.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat