Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 15 de de febrer del 2011 | 18:07
Notícia · Política

Camps se sent "el candidat més recolzat de les democràcies occidentals"

Barcelona · Davant els temors i dubtes de Mariano Rajoy i el recent anunci de la Fiscalia anticorrupció, Francisco Camps ha tirat pel dret envalentonat per unes enquestes que li atorguen la majoria absoluta, i ha fet que el dilluns el comitè electoral del PP valencià el proclamés candidat a la Generalitat Valenciana en una convocatòria d'urgència. Aquest dimarts, Camps ha assegurat que "el calendari es desenvolupa en funció de l'estratègia que marca la direcció estatal" i ha manifestat la il·lusió de veure Rajoy a la Moncloa i continuar plantejant projectes a un "amic i persona" a la qual durant els darrers anys li ha "estat lleial i fidel col·laborador". Preguntat per si trobava a faltar un suport més explícit del PP estatal, Camps ha assegurat: "crec he de ser el candidat més recolzat de totes les democràcies occidentals".

La proclamació d'aquest dilluns al vespre es va dur a terme en una reunió celebrada d'urgència després que la secretària general del PP, Maria Dolores de Cospedal, assegurés el mateix dilluns al matí que no hi havia una data concreta per proclamar Camps, tot i que ella considerava que era el millor candidat.

La decisió de presentar Francisco Camps a les eleccions autonòmiques valencianes del maig ha de ser ratificada per la direcció estatal i arriba després que el passat divendres la fiscalia anticorrupció reclamés una sanció de 41.250 euros al president valencià per l'afer dels vestits, inclòs al 'cas Gürtel'. Anticorrupció considera provat que Camps va cometre un delicte continuat de suborn passiu impropi en acceptar regals de membre de la trama 'Gürtel', que pretenien així influir en les seves decisions.

Camps té pressa, per ser ratificat per la direcció estatal, primer, i per l'electorat valencià, després, no fos cas que la justícia actués massa ràpid i posés en problemes, si no la seva victòria, que sembla quasi segura, sí el seu ampli suport.


Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat