Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 15 de de febrer del 2011 | 15:52
Notícia · Política

Un exmembre del PP, ara nou secretari de comunicació del govern Mas

Barcelona · En aquest nou govern de la Generalitat, Artur Mas no ha signat cap acord davant de notari que allunyi la seva acció de futurs hipotètics pactes amb el Partit Popular. I lluny de la mofa que va aixecar l'anècdota ja passada, avui dia potser seria aquesta l'única armilla que salvaria Catalunya d'un Titanic capitanejat pel PP i navegant, inevitablement, a la deriva espanyolista.

En efecte, és només gràcies a Mas que diversos membres de sectors propers al PP arriben a ocupar les altes esferes del govern català. Aquesta setmana, i després de 43 dies des de la formació del nou govern, Josep Martí i Blanch, membre de l'òrbita catalanista del PP durant l'època de Josep Piqué, serà nomenat secretari de comunicació.

Martí és professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull i és col·laborador de l'Avui, El Singular Digital i Expansión, a més dels programes l'Oracle, de Catalunya Râdio, i La caixa dels trons, de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya. També és expert en comunicació corporativa i el 2002 va fundar l'agència de Comunicació Mapa Media, de la qual n'és director.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat