Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 5 de d'octubre del 2012 | 17:38
Notícia · Política

Vagin fent, que millor ens ho deixen

Vidal-Quadras ha decidit fermament acabar d'enllestir la feina que l'Estat espanyol ja va encetar fa temps a favor de la independència de Catalunya. Un dels requisits determinants a favor de l'Estat català és el recolzament internacional al procés, un camp que Vidal-Quadras ha adobat bé aquesta setmana.

Guy Verhofstadt, líder del tercer grup de l'Eurocambra.

Barcelona · La democràcia europea se'n fa creus. Els catalans ho sabem de fa segles però la resta de la Unió Europea ho comença a esbrinar tot just ara, quan els focus de bona part de la premsa i la política a nivell internacional estan posats en Catalunya.

L'eurodiputat del PP i vicepresident del Parlament Europeu, Alejo Vidal-Quadras, ha instat aquesta setmana el govern espanyol a enviar la Guàrdia Civil perquè intervingui la Generalitat de Catalunya, unes declaracions que han deixat molt més que freds els eurodiputats del Parlament europeu.

Seguint la seva clàssica línia contrària al reconeixement dels drets dels pobles, Vidal-Quadras ha demanat a Rajoy que "prepari un general de brigada de la Guardia Civil" en cas que se celebri un referèndum sobre l'autodeterminació a Catalunya.
Vidal-Quadras recorda els dies més foscos del segle XX"
L'estupefacció i indignació europees han cristal·litzat aquesta setmana, quan el líder del tercer grup de l'Eurocambra i ex-primer ministre de Bèlgica, Guy Verhofstadt, ha dit que les declaracions de Vidal-Quadras són pròpies dels "règims repressors". 

"Aquests comentaris són una relíquia del passat i estan completament fora de lloc en la Unió Europea d'avui. L'opció de la repressió violenta contra un sector de la població cau en la mateixa categoria que les accions indefensables dels règims de la Primavera Àrab que van intentar suprimir la voluntat del poble per la força. Recorda els dies més foscos del segle XX" ha sentenciat Verhofstadt. En tot cas, cal agraïr, des de Catalunya, els esforços que alguns fan de manera repetida a favor d'accelerar i alleugerir el procés de secessió. Vagin fent, que millor ens ho deixen.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat