Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 18 de d'abril del 2013 | 18:27
Notícia · Seguretat

El PP vol els Mossos fidels a l'"estanquera"

El Conseller de l'Interior, Ramon Espadaler, ha respost amb contundència i encert al popular Pere Calbó al Parlament de Catalunya. Espadaler ha sentenciat que no era una qüestió del Departament de l'Interior disoldre la sectorial de seguretat de l'ANC "Mossos per la Independència".

Barcelona · Espadaler ha recordat al dirigent popular que aquests membres del cos de Mossos mai no han fet cap acció que posi en qüestió la seva ètica professional i que "Mossos per la Independència" mai no han atacat les institucions nacionals de Catalunya.

Allò que caldria preguntar-se ─segons alguns diputats i experts de seguretat presents a la compareixença d'Espadaler al Parlament─ és per què el PP mai no pregunta per un nucli de Mossos d'Esquadra absolutament polititzat, ultraespanyolista i que usa la llengua espanyola com a arma política per a desprestigiar els acords del Parlament de Catalunya, del Departament de l'Interior i del propi cos de Mossos d'Esquadra.

Caldria que CiU, ERC i el PSC preguntéssin al Conseller què s'està fent per a acabar amb aquests espectacles lamentables d'aquests suposats Mossos. També seria important que aquests representants del PP i C's es manifestin sobre el seu silenci o sobre el suposat suport que dónen a aquest grup marginal del cos de Mossos. 

Un altre debat tampoc no s'ha portat al Parlament i fóra bo que les forces catalanistes d'origen democràtic l'hi portin: l'actitud de la Delegació del Govern de l'Estat i de la seva delegada, María de los Llanos de Luna, la qual dia a dia atia l'enforntament entre els professionals de la Policia de Catalunya, desprestigia el cos de Mossos i crea batalles innesessàries i imprudents en el món municipal.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat