Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Diumenge, 30 de de maig del 2010 | 18:16
Notícia · Societat civil

L'11,23% dels sabadellencs ja han exercit el seu dret a vot fins a les sis de la tarda

Sabadell · ACN · Un total de 19.471 persones dels 173.426 sabadellencs que estan cridats a votar aquest diumenge en la consulta independentista que se celebra a la ciutat han exercit el seu dret a vot fins a les sis de la tarda. Els responsables de la Consulta a Sabadell han valorat positivament els resultats, ja que segons diuen, les xifres estan a punt de superar les de la consulta sobre la reforma de la Diagonal de Barcelona que es va celebrar fa un parell de setmanes a la capital catalana. Així mateix han fet una darrera crida perquè la ciutadania  acudeixi a les urnes i es bolqui en aquesta 'festa de la democràcia'.

La consulta sobre el dret a l'autodeterminació de Catalunya segueix desenvolupant-se amb total normalitat a la ciutat de Sabadell, on a les sis de la tarda han exercit el seu dret a vot 19.471 persones del 173.426 sabadellencs que estan cridats a votar aquest diumenge.

Els organitzadors s'han mostrat satisfest amb aquesta xifra, que representa l'11,23% del total i l'han comparat amb la consulta sobre la reforma de la Diagonal que es va dur a terme a Barcelona fa dues setmanes. 'Estem a punt de superar la primera xifra objectiu que era la de la consulta sobre la Diagonal, que va aconseguir un 12,17% de participació', ha assenyalat el cap de campanya, Marc Monràs.

Monràs també ha comentat que les dades allunyen la consulta sabadellenca dels d'altres localitats on la participació va ser molt baixa com, per exemple , Lleida. 'En acabar la jornada electoral, a la capital de Ponent hi havia votat un 8,23% de la població', ha comentat Monràs. El cap de campanya ha reiterat que els sistemes segueixen funcionanat correctament i s'ha mostrat molt il·lusionat 'perquè la consulta avança a molt bon ritme'.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat