Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 7 de de setembre del 2011 | 17:55
Notícia · Societat civil

La PDD crida a la insubmissió i la desobediència civil

La Plataforma pel Dret de Decidir (PDD), Sobirania i Justícia i Sobirania i Progrés han fet una crida aquesta setmana a no acatar l'ultimàtum del TSJC que obliga la Generalitat a destruir la immersió lingüística. Les entitats sobiranistes han convocat una manifestació per la Diada per defensar el model d'escola catalana.

Barcelona · Insubmissió i desobediència civil davant de la interlocutòria del TSJC. Aquesta és la proposta de la PDD i de les entitats sobiranistes Sobirania i Justícia, i Sobirania i Progrés, les quals han convocat la societat catalana en una manifestació el proper 11 de setembre. La concentració, convocada a les 5 de la tarda de la Plaça Urquinaona de Barcelona, acabarà al passeig Lluís Companys i durà el lema "Som una nació. Volem Estat propi".

També s'ha previst, però, que la marxa dugui una segona pancarta en la qual s'hi pugui llegir el lema "Jo no acato", en referència a la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que obliga al Govern de la Generalitat a utilitzar la llengua espanyola com a llengua vehicular de l'ensenyament. Fins ara s'hi han adherit nombroses personalitats de la societat civil com Carles Boix, Salvador Cardús, Jaume Cabré, Enric Calpena, Ferran Requejo, Joan B.Casas, i d'altres. Podeu trobar més informació sobre la manifestació aquí

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat