Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 13 de de maig del 2011 | 17:44
Notícia · Societat civil

L'ACPV, optimista en pagar una quarta part de la multa

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha anunciat aquesta setmana que ja ha pagat 200.000 euros de la suma total de l'aleatòria multa del govern Camps, que sanciona les emissions de TV3 però deixa intactes les d'altres televisions sense llicència.

Barcelona · Un raig d'esperança ha il·luminat aquesta setmana l'entitat a favor de la llengua i cultura pròpies al País Valencià: l'ACPV. Després de la sanció imposada per la (molt malintencionada) voluntat del govern de la Generalitat, l'entitat ha vist en perill la seva continuïtat, l'únic objectiu, sens dubte, d'aquells qui han obligat l'ACPV a pagar 800.000 euros. Ara, però, l'entitat ha expressat la seva gratitud pels "extraordinaris" resultats de la campanya de donacions.

En un comunicat, l'entitat cultural ha dit que la quantitat de gent que s'ha sumat a la iniciativa esta superant "fins i tot les expectatives més optimistes" donat que s'han recaptat una mitjana de 7.000 euros diaris. La campanya "Una multa contra tots, en solidaritat amb Acció Cultural" ha aconseguit, doncs, reunir 70.000 euros, motiu pel qual l'entitat presidida per Eliseu Climent ha pogut fer front, fins ara, a 200.000 euros.

Tot i la fita assolida, l'ACPV ha fet de nou una crida a continuar la campanya, ja que només s'ha pogut pagar una quarta part de la taxa. Per a fer donacions, cal que visiteu el lloc web d'Acció Cultural del País Valencià i seguiu les dues vies existents per a fer donacions: agafar bons d'ajut (hi ha de 5, 10, 20, 30 i 50 euros, i podeu agafar-ne tants com vulgueu) a qualsevol Casal d'ACPV o a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, OCCC (C/Sant Ferran, 12) de València, per a repartir-los i vendre'ls entre els vostres familiars i amistats; o fer una donació mitjançant un ingrés als comptes: 2100 0700 12 0200294927 o 2077 0001 27 310358128.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat