Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 22 de de juliol del 2011 | 16:58
Notícia · Tecnologia i país

El Mobile World Congres es queda a Barcelona

La capital catalana continuarà sent la seu de la cita mundial de telefonia mòbil fins el 2018. La competència de París, Milà i Múnich feia témer que aquest 2011 hagués estat la darrera edició del congrés a la ciutat.

Barcelona · Barcelona té garantida la celebració del Mobile World Congress, el congrés de telefonia mòbil més important del món, fins a l'any 2018. La capital catalana ha estat escollida ser la capital mundial de la telefonia mòbil, un objectiu al qual optaven altres grans ciutats, com París, Múnich i Milà.

Es tracta d'una trobada clau entre els fabricants i grans empreses del sector, i en l'edició d'enguany, celebrada el febrer, hi van passar més de 60.000 persones i es van donar a conèixer les darreres novetats en tablets, smartphones i aplicacions per a mòbils. L'impacte econòmic de la fira es calcula en uns 240 milions d'euros, una xifra que es podria multiplicar per cinc.

Tal com avançava Carles Toronjo a Tribuna.cat el passat 21 de gener, Barcelona corria el risc de perdre l'organització d'aquest esdeveniment, i hi havia la possibilitat que la passada edició fos la darrera que es celebrava a la capital catalana. Finalment, i tot i la competència d'altres ciutats estrangeres, Barcelona s'ha assegurat la permanència del congrés mundial fins el 2018.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat