Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 26 de de setembre del 2014 | 19:51
Opinió
Miquel Sellarès
Periodista

Avui no tocava...

He de dir que jo avui no era partidari de la compareixença del president Pujol al Parlament, ja que, com vaig dir a l'article Som titelles de l'Estat?, crec que cal i caldrà una gran catarsi del pujolisme, de la societat catalana en un futur.

Però això ho farem els catalans quan toqui. No quan els estrategues i les clavegueres de l'Estat ens hi obliguin per intentar desprestigiar la transició nacional catalana.

La comissió al Parlament d'avui s'ha dut a terme com un gran xou, en el qual C's i la dama de les clavegueres, Alícia Sánchez-Camacho, han fet el seu espot publicitari contra el procés català. Era el que buscaven... era el que jo temia que passaria. Per això m'he negat a fer cap declaració sobre el tema ni cap intervenció als mitjans.
Deixam-nos ja de l'afer Pujol. Arxivem-lo a la carpeta de prioritats per quan assolim la nostra sobirania nacional"
No volen averiguar la veritat, què va passar realment, qui hi estava implicat... Allò que els interessa és desprestigiar, crear dubtes entre la bona gent del país. La gran sort, però, que té aquest país --la seva classe política, la societat civil i la bona gent-- és que aquesta és ferma, té els seus sentiments, li dolen certes coses, però no accepta que l'Estat i el nacionalisme espanyol ens intenti minar o fer volar pels aires els nostres sentiments i reivindicacions. I així ho va demostrar el passat 11-S, fent fracassar la gran "bomba Pujol" de l'Estat contra la V.

Deixam-nos ja de l'afer Pujol. Arxivem-lo a la carpeta de prioritats per quan assolim la nostra sobirania nacional. I, llavors, anem-hi a fons, de veritat, perquè caldrà que aquest Estat que construim sigui nou i, per aconseguir-ho, caldrà una gran catarsi del passat i posar a la balança allò positiu i negatiu. I que no ho dubti ningú: en aquell moment, quan no ens puguin fer mal, aquells qui ho vam advertir fa més de 30 anys parlarem.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Més opinions de Miquel Sellarès
Miquel Sellarès
Periodista
Opinió · Política catalana
Ara l'Estat no té un "Tarradellas"
Opinió · Política catalana
Forcadell: La línia vermella
Opinió · Política catalana
2017: Mobilització, disciplina i discreció
Opinió · Cultura i mitjans de comunicació
Siguem seriosos i reforcem TV3
Opinió · Política catalana
PP, Ciutadans i el PSOE: "Todo por la Pátria"
Opinió · Política catalana
Un pas endavant: Ara tots ferms !
Opinió · Política catalana
Puigdemont-Junqueras gaudiu de tot el meu suport i la meva confiança!
Indica publicitat