Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 21 de de juny del 2011 | 16:45
Opinió · Seguretat
Miquel Sellarès
Periodista

Delort, la bona opció de Trias

L'elecció de Joan Delort per a la gerència de seguretat de la capital de Catalunya és una bona opció de Trias i CiU. Delort assegura experiència, rigor i seriositat, i a més, coneix amb profunditat les Policies Locals i la seva complexitat.

Igual que Trias, és conscient que caldrà fer cirurgia a la Guardia Urbana de Barcelona, però que aquesta no pot trasbalsar el Cos, sinó potenciar-lo, dinamitzar-lo i actualitzar-lo, i aconseguir també, la coordinació de tota la Policia de Catalunya, llegeixis, amb els Mossos d'Esquadra, com va preveure en els seus inicis la definició de Policia de Catalunya aprovada pel Parlament de Catalunya.

Joan Delort és un bon professional de la seguretat que ha passat per les policies locals i les coneix, i ha comandat i coneix també, el Cos de Mossos d'Esquadra, fet que el capacita per a dirigir la seguretat de Barcelona sota el comandament polític del tinent d'alcalde, Forn.
El preocupant però, és que aquesta experiència amb diferents policies locals i càrrecs al govern de la Generalitat, no ha estat ben valorat per alguna premsa i opinadors, que no entenen unes institucions d'Estat, i que el valor afegit de Delort és, precisament, la seva experiència i continuïtat, com acostuma a passar a França, o perquè no dir-ho, a Espanya, quan n'aprendrem?

Ara, Trias haurà de prendre mesures dràstiques en seguretat. La capital de Catalunya no pot continuar com fins ara, i menys la seva Guardia Urbana, però en breu, tindrà l'avantatge de l'experiència i el rigor de Joan Delort.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Més opinions de Miquel Sellarès
Miquel Sellarès
Periodista
Opinió · Política catalana
Ara l'Estat no té un "Tarradellas"
Opinió · Política catalana
Forcadell: La línia vermella
Opinió · Política catalana
2017: Mobilització, disciplina i discreció
Opinió · Cultura i mitjans de comunicació
Siguem seriosos i reforcem TV3
Opinió · Política catalana
PP, Ciutadans i el PSOE: "Todo por la Pátria"
Opinió · Política catalana
Un pas endavant: Ara tots ferms !
Opinió · Política catalana
Puigdemont-Junqueras gaudiu de tot el meu suport i la meva confiança!
Indica publicitat