Divendres, 27 de abril del 2012 | 19:37
Crònica · Euskal Herria
Eppur si muove
Sí: malgrat tot, el PP es mou. Encara no sap cap a on va però s'ha aixecat del sofà o del divà, i ha començat a caminar. El Pla Integral de Reinserció destinat als presos d'ETA és una eina que no respon a la nova situació política basca. Amb tot, és un tímid intent del govern espanyol d'aparentar que no està quiet.
 ·
Crònica · Política catalana
Eleccions, per a què?
Risc d'intervenció i eleccions. Una cosa i l'altra han corregut aquesta setmana com la pólvora pels passadissos del Parlament. El govern d'Artur Mas sembla paralitzat davant el risc d'una imminent intervenció i a Madrid ja busquen quina ha de ser la víctima propiciatòria per enviar un missatge de fermesa a Europa i els mercats castigant alguna de les autonomies.
 ·
Notícia · Política
Esquerra Republicana presenta la campanya #novullpagaraEspanya
Marta Rovira ha presentat aquesta setmana #novullpagaraEspanya davant de les mobilitzacions populars contra els peatges. Esquerra confirma així el seu suport a la iniciativa "No vull pagar".
 ·
Crònica · Illes Balears
L'OCB es reuneix amb PSM-IV-ExM i amb el PP per exigir la retirada del projecte de la llei de funció pública
Les trobades han tingut lloc dins la ronda de contactes que l'OCB manté amb els diputats amb motiu de la tramitació de la llei de funció pública, que buida de contingut la llei de normalització lingüística i elimina els drets lingüístics dels mallorquins.
 ·
Notícia · Comunicació
Wall Street Journal: "Espanya no es reformarà"
"Why Spain Won't Reform", un article de Raymond Zhong publicat al Wall Street Journal, afirma que els catalans "saben prou bé" que Espanya no complirà amb les seves reformes.
 ·
Notícia · Societat civil
La FNEC celebra els seus 80 anys
La Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya (FNEC) ha celebrat aquesta setmana l'aniversari de la data del seu naixement, el 26 d'abril de 1932.
 ·
Recull de premsa · Política
Culla: "El PSC camufla la col·lisió d'interessos Catalunya-Espanya per estalviar-se les contradiccions internes"
"¿No s'està equivocant el PSC i confonent-se d'enemic quan carrega contra la suposada agenda neoliberal d'Artur Mas, però evita parlar de l'enorme drenatgede recursos que surten de Catalunya cap a Madrid i no tornen?".
 ·
Recull de premsa · Política
Requejo: "Ens cal un govern que reflecteixi la voluntat d'assolir la seva emancipació nacional"
"El camí a seguir, malgrat totes les incerteses del procés, és el d'una Catalunya independent. És el camí per tal que el país no només no es vagi diluint, sinó que s'enforteixi i sigui capaç de projectar tota la seva personalitat".
 ·
Llibres / revistes
Reflexió en el tombant d'un camí. 1714-2014
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí