Dilluns, 10 d'octubre del 2016 | 12:47
Opinió · Política catalana
Mossos i referèndum.
Marc Costa
Advocat i politòleg

Ara que el president Puigdemont ha posat sobre la taula el referèndum, sorgeix una qüestió important que pot determinar la seva viabilitat efectiva, com és el paper que hauran de desenvolupar els Mossos d'Esquadra quan l'Estat espanyol posi en funcionament tota la seva maquinària per aturar-lo a partir del

Opinió · Política catalana
Un pas endavant: Ara tots ferms !
Miquel Sellarès
Periodista

Avui al Parlament de Catalunya el Procés que està protagonitzant la majoria social del país ha donat un pas endavant indiscutible aconseguint que el dret a decidir sumés vuitanta-tres diputats. D'aquesta manera s'ha fet un pas més que de ben segur no estarà exempt d'incògnites i dificultats però ningú pot negar que ha estat un gran avenç que no ens hauríem ni pogut imaginar fa uns anys.L'acudit
Per Puyal
La fotografia · Política catalana
President Puigdemont: "Hem d'estar amatents i no abaixar la guàrdia perquè continuem tenint involucions que amenacen la democràcia"
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha alertat aquest cap de setmana de les amenaces que atempten contra la democràcia, en l'acte de cloenda de l'Assemblea de l'Associació Catalana de Municipis (ACM).
Notícia · Política catalana
Rovira: 'Cal que Catalunya decideixi: o votem a favor del canvi o seguim resignats a l'immobilisme'
La secretària general d'Esquerra Republicana i portaveu de Junts pel Sí, Marta Rovira, ha defensat  davant el ple del Parlament les Propostes de Resolució de JxSí pel Debat de Política General, centrades en les polítiques socials i el full de ruta."Ens trobem en una cruïlla històrica: seguir el model del nord d'Europa, o seguir el model de l'Estat espanyol.
Notícia · Política catalana
La seguretat a la República catalana amb Miquel Sellarès i Jordi Armadans
El proper 18 d'octubre en el marc dels Cicles de debat a Cerdanyola tindrà lloc el debat sobre "La seguretat a la República catalana". Intervindran  el director del CEEC i exdirector de seguretat Ciutadana, Miquel Sellarès i el director de la Fundació per la Pau, Jordi Armarans.
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "El Partit Demòcrata no sortirà d'aquestes aigües agitades fins que no tingui un lideratge indiscutit, i no se m'acut altre candidat que Carles Puigdemont"
En un article a l'Ara Toni Soler ens diu que "Continua la pugna entre l'independentisme i els comuns pel domini del relat. Mentre CSQP celebra que el referèndum torni al centre de l'agenda sobiranista,
Recull de premsa · Política catalana
Carod-Rovira: " Algú que pretengui defensar els interessos de la majoria de la societat ha d'adonar-se que la reivindicació nacional no és cosa de burgesos capitalistes i imperialistes"
En un  article al Punt Avui Josep-Lluís Carod-Rovira  afirma que "Durant dècades, a Catalunya la política es va articular a l'entorn de dos eixos: CiU i el PSC, mentre la resta s'ho mirava. Van ser anys d'una societat dividida en dos blocs: els catalanistes i els d'esquerres,
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí