Dimarts, 24 de novembre del 2015 | 12:48
Opinió · Política catalana
Ja n'hi ha prou! Exigim un pacte.
Miquel Sellarès
Periodista
No sé si la nostra classe política és prou conscient del grau d'emprenyada general de la bona gent sobiranista del nostre país, que després de promoure i encapçalar la revolució democràtica i nacional d'aquests darrers anys veu com frenen el procés interessos de classe, personalistes i/o polítics dels partits.
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Dinamitar CDC o el pujolisme?
A CDC les aigües estan mogudes, i molt. Per la discussió sobre la manera de portar el full de ruta cap a la independència, per les negociacions amb la CUP, sobre com esquivar l'ofensiva de l'Estat i el Poder Judicial pels suposats casos de corrupció...
Crònica · Euskal Herria
El concert econòmic i Arnaldo Otegi marquen el futur
Hi ha dos afers que estan trasbalsant la política basca, que s'havia convertit en una bassa d'oli, en la que la societat basca es dedicava a curar-se les ferides de la violència i l'enfrontament de la seva pròpia societat durant els últims quaranta anys.

Notícia · Economia
Un estudi de la Fundació Irla conclou que Catalunya seria dels més pròspers de l'OCDE
La Fundació Josep Irla ha organitzat amb el Centre Maurits Coppieters —la fundació política de l'Aliança Lliure Europea— la jornada "Petits països i estat del benestar en l'era global", amb aportacions de diversos acadèmics experts en Economia i Ciència Política.
Notícia · Política
El periodista Antoni Batista publica "Otegi. La força de la Pau"
El periodista Antoni Batista acaba de publicar una biografia d'Arnaldo Otegi amb pròleg de David Fernàndez en la que repassa la trajectòria d'aquest des dels seus inicis com a militant d'ETA fins a convertir-se en la força de la pau.
Crònica · Seguretat
Mossos a la cimera antiterrorista?
Mossos d'Esquadra i l'Ertzaintza assisteixen a la reunió antiterrorista de Madrid. Serà aquest un fet excepcional o aconseguirem la normalitat?
Recull de premsa
Juqueras: "Un gran acord no només és necessari és imprescindible"
En un article al Punt Avui el president d'ERC, Oriol Junqueras, ens recorda que hem guanyat i que el que cal fer ara és defesar aquesta "victòria a les urnes i la seva legitimitat".
Recull de premsa
Villatoro: "23/11: Rajoy s'ha carregat l'autogovern de Catalunya"
En un article al diari Ara el periodista Vicenç Villatoro afirma que "Rajoy s'ha carregat l'autogovern de Catalunya" i que a Catalunya "Ningú ja no defensa en la pràctica quedar-nos com estàvem. Els sobiranistes proposen un salt endavant, Rajoy aplica un salt cap enrere".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí