Tuesday, 19 de July del 2011 | 18:58
 ∑
Crònica · Política catalana
Qui mana al PSC?
La mateixa setmana que CiU aprova els pressupostos amb el suport del PP, Joaquim Nadal es fa una foto p√ļblicament amb Oriol Pujol per celebrar un acord per trossejar la llei √≤mnibus. Per la federaci√≥ nacionalista, ha estat tot un √®xit. El pacte amb el PP √©s inc√≤mode, sobretot per l'electorat convergent, cada cop m√©s decantat cap al sobiranisme.
Opinió · Política
Deixem de fer l'imbècil
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la PDD
Deia Joan Sales (1912-1983) que els catalans portem tres-cents anys fent l'imbècil, això vol dir que no és que haguem de deixar de ser catalans, el que hem de fer es deixar de fer l'imbècil.
 ∑
Notícia
'What Catalans Want': exportant les reivindicacions catalanes al món
Un llibre de Toni Strubell amb fotografies de Lluís Brunet analitza la realitat nacional catalana a través d'entrevistes a personalitats de diversos àmbits. Jordi Pujol, José Montilla, Germà Bel o Eliseu Climent són alguns dels 35 entrevistats d'aquesta obra.
 ∑
Crònica · Tecnologia i país
Intel·ligència artificial a Catalunya
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
La intel¬∑lig√®ncia √©s la qualitat que l'esp√®cie humana posseeix i que la diferencia de la resta d'√©ssers vius que hi ha al nostre planeta. √Čs all√≤ que ha perm√®s que l'√©sser hum√† hagi arribat all√† on ha arribat i que pugui anar m√©s lluny en el futur.
 ∑
Notícia · Societat civil
El Consell General de la Catalunya Nord, a favor d'oficialitzar el català a la UE
El ple del Consell General dels Pirineus Orientals ha aprovat aquesta setmana un text on s'insta a fer oficial el català a les instàncies europees de Brussel·les, Luxemburg i Estrasburg.
 ∑
Notícia · Societat civil
L'Opinió parla de temps difícils, però també d'estratègies de futur
L'Opini√≥ Catana ha editat el n¬ļ 28 dels seu butllet√≠ en el qual el seu president, Miquel Sellar√®s, explica a l'editorial els temps dif√≠cils que viu el pa√≠s en aquests moments. Per primera vegada, per√≤, el butllet√≠ planteja estrat√®gies per la construcci√≥ nacional.
 ∑
Crònica · Economia
Una privatització amb massa interrogants
Després de molts anys de demanda del món econòmic, empresarial i polític, l'executiu de Zapatero ha decidit atorgar-se la medalla abans no es convoquin eleccions generals, i ha iniciat el procés per a la privatització de la gestió dels aeroports del Prat i Barajas amb la creació de les dues societats concessionàries.
 ∑
Notícia · Política
El PP vol evitar la imatge de Camps a la banqueta dels acusats i el pressiona perquè pagui la multa
Segons el diari 'Levante', el president de la Generalitat seria reticent a aquesta opció, tot i que se l'estaria plantejant per evitar el negatiu impacte mediàtic que suposaria el seu judici.
 ∑
Notícia · Illes Balears
L'OCB demana a Bauz√° que es concentri en la lluita contra la crisi i que no lluiti contra 'suposats gegants catalanistes'
L'Obra Cultural Balear ha estès la mà al nou President de les Illes Balears i ha ofert al nou govern "la força de l'OCB per avançar en la cohesió social i la recuperació econòmica".
 ∑
Recull de premsa · Política
J. Gifreu: "El recent èxit de Bildu ratifica allò que tothom sap: que al País Basc ja hi ha una majoria independentista"
"Un dia o un altre la fruita caurà madura al País Basc".
 ∑
Recull de premsa · Societat civil
M. Llansana: "Des del 10-J han caigut moltes benes dels ulls. Per ara, la resposta del Govern és optar pel PP per aprovar els pressupostos"
"L'independentisme ja és majoritari a Catalunya; els que només reclamaven més democràcia ara ja han evolucionat cap a la demanda sobiranista".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠