Divendres, 13 de maig del 2016 | 19:11
Opinió · Política catalana
La constitució catalana la decidirà el poble de Catalunya
Miquel Sellarès
Periodista
Cada dia que passa  tinc més  la sensació que el voluntarisme d'alguns ciutadans  de bona fe ens pot acabar creant molts problemes en aquesta etapa final del  procés. I és que tot i que penso que és molt respectable que disset ciutadans, que es creuen especialistes en diferents  matèries, elaborin un esborrany voluntarista i un tant utòpic de constitució per una
Opinió · Societat civil
No abaratim el somni, ANC!

Com a membres del Secretariat Nacional de l'Assemblea Nacional Catalana, que s'ha de renovar dissabte vinent, quan cessarà el nostre mandat, ens veiem en la necessitat i en l'obligació d'expressar públicament el desconcert i el malestar que sentim per la confusió, els incompliments, 

Article signat per:  M. Dolors Calveras, Joan Contijoch, Víctor Cucurull, Joan Guarch, Ignasi Faura, Antoni Llimona, Carles Segura, Bernat Vidal.

 ·
Notícia · Internacional
El president Puigdemont explica el procés català a Londres
En el marc del seu segon viatge oficial des de que és al càrrec, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha afirmat  durant la conferència que ha pronunciat a la Chatham House de Londres que "la Unió Europea mostrarà una capacitat d'adaptació colossal amb Catalunya, com ho ha fet també amb el referèndum del Brexit".
Opinió · Societat civil
ANC: A qui votar?
Jaume Marfany
Vicepresident ANC 2013-2015
A principis de 2010 em vaig incorporar a una organització, recentment creada, que s'anomenava Moviment per la Independència. Aquesta organització pretenia constituir una nova entitat assembleària que tindria com a únic objectiu aconseguir per a Catalunya un Estat independent.

Opinió · Societat civil
Viure lliures en un país lliure
Pere Pugès
Cofundador de l’ANC
Construir un país lliure va més enllà de tenir un Estat propi, però disposar del propi Estat n'és una condició necessària, encara que no suficient. Aconseguir l'Estat propi, per viure en un país lliure i més just per a tothom, ha estat i és el somni de molts catalans, des de fa una pila de generacions.
 ·
Crònica · Nació Digital
Requena es reivindica com la candidata de les bases de CDC
Sílvia Requena, candidata a les primàries de CDC per encapçalar la llista del partit a les eleccions espanyoles del 26-J, ha presentat aquest dijous la seva candidatura. Requena ha mostrat el cartell de la seva proposta, amb el lema "El dret a decidir comença a casa".
 ·
Notícia · Política catalana
Rovira: 'La memòria i els referents ens donen les eines per construir el Nou país de justícia social i igualtat d'oportunitats'
La secretària general d'Esquerra Republicana, Marta Rovira, ha estat l'encarregada de cloure una nova edició de la Nit Irla en la qual la Fundació Josep Irla lliura anualment el Memorial Francesc Macià i el Memorial Lluís Companys, i dóna a conèixer l'obra guanyadora del Premi d'Assaig Irla.
 ·
Recull de premsa · Societat civil
No veiem les coses com són, sinó com som
En un article a Vilaweb Ignasi Termes i Jaume Terribas afirmen que "l 'artilleria que es fa servir aquests dies previs a les eleccions al secretariat nacional de l'ANC és absolutament fora de lloc en una entitat com aquesta" ja que després que aquestes es celebrin "els 77 membres que surtin escollits –vinguin d'on vinguin i pensin com pensin– hauran de treballar braç a braç
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí