Dilluns, 16 de gener del 2017 | 12:59
Opinió · Nació Digital
Respecte, dignitat i seguretat per a la nostra policia
Marc Costa
Advocat i politòleg
Per al dia 17 de gener d'enguany està convocada una concentració a Barcelona, convocada per una plataforma que concentra les principals organitzacions sindicals representants de diversos cossos policials de tot l'Estat espanyol, com ara Mossos d'Esquadra, Guàrdia Civil, Policia Nacional, Ertzaintza, Policia Foral de Navarra, Policies Locals i

Opinió · Política catalana
Ultrapassar la lògica dels espais polítics
Xavier Ginesta
Periodista i professor del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
"Transcendir la lògica dels espais polítics". Aquesta va ser la petició que el president Carles Puigdemont va fer durant l'entrevista de valoració del seu primer any de mandat, amb Mònica Terribas, a Catalunya Ràdio.
Opinió · Nació Digital
Un concert econòmic per a Catalunya?
Joan Rusiñol
Periodista (@joanrusinol)
José Antonio Ardanza i Jordi Pujol no es van tutejar mai. A les seves memòries, l'exlehendakari es queixa que el president vivia amb "certa incomoditat" la singularitat basca, començant pel concert econòmic.
Notícia · Política catalana
Marta Rovira assegura que "La suspensió de l'autonomia, plantejada com la planteja el Govern espanyol, fa riure, és inconstitucional"
En una entrevista al Nacional la secretaria general d'ERC, Marta Rovira, afirma que "Cada cop que el Govern de l'Estat posi sobre la taula un expedient judicial que intenti parar i impedir que els ciutadans de Catalunya votin, ho convertirem en una reacció política".
Recull de premsa · Política catalana
Sellarès:"No acceptarem sotmetre'ns als dogmes de fe espanyols. La majoria social catalana ja no ho entendria"
En un article al Punt Avui Miquel Sellarès fa una reflexió respecte el decisiu any que acabem d'encetar i afirma al respecte "Aquest 2017 (acabi tenint un resultat o un altre) passarà a la història de Catalunya com l'any en què la nostra nació va dir prou i va exercir el seu a dret a decidir el seu futur amb dignitat nacional".
Recull de premsa · Política
Culla: "García Albiol, proposa que l'Estat contraataqui amb dues mesures: que la Roja jugui més a Catalunya i traslladar l'Institut Cervantes a Barcelona"
EN un article al País l'historiador Joan B. Culla afirma respecte el líder del PP a Catalunya "Admetem-ho: la seva situació no és còmoda. Investit "a dit" líder provisional del Partit Popular de Catalunya el juliol del 2015, Xavier García Albiol suma ja un any i mig d'interinitat; i, de cara al congrés que el PPC celebrarà per fi al març,
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí