Dilluns, 6 de maig del 2013 | 19:59
Opinió
La síndrome del 7 a 0
Joan Rusiñol
Periodista
A la seu del PP, al carrer Gènova del Madrid, la nit del 25 de novembre del 2012 s'hi va viure una autèntica festa. La davallada electoral d'Artur Mas es va viure a can Rajoy com el final abrupte d'una guerra efímera. El triomf de l'espanyolisme, però, no van ser aquells resultats a les urnes, sinó la capacitat d'instal·lar en la societat el seu marc mental. La seva interpretació dels fets. Com a la televisió, a la política sovint les coses no són com són, sinó com sembla que són.
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Alerta, ara volen destruir TV3 i la CCMA
Cada vegada és més evident que el principal perill per a la nostra construcció nacional és la manca de sentit d'Estat d'una part de la nostra classe política ─i pitjor encara: la manca de sentit d'Estat present en alts funcionaris del nostre govern, que cauen com a badocs a les trampes que l'Estat, les clavegueres i els estrategues del PP i C's els hi van col·locant.
Opinió
El carreró té sortida
Oriol Amorós
Portaveu adjunt del grup parlamentari d'Esquerra
1.798.800 persones a l'atur als Països Catalans i fins el 2016 se seguiran destruint llocs de treball. Aquest és el missatge del Govern Rajoy. També ens diu que el 2013 hem de fer un pressupost amb una caixa on hi entren 19 milers de milions d'euros i en surten 24,6, tot i que els catalans d'impostos en paguem 36.
 ·
La fotografia
Homenatge als illencs que lluitaren i que van morir en defensa de Barcelona el 1714
Aquesta setmana s'ha fet una ofrena floral al Fossar de les Moreres per recordar tots aquells mallorquins i mallorquines que van morir en defensa de Barcelona durant el setge borbònic.
 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Presència: una eina important
Els meus inicis al món del periodisme van ser fa més de 40 anys al setmanari TeleEstel i a Presència. Des de llavors i fins a dia d'avui hi ha hagut moltes reestructuracions a Presència: totes positives tenint en compte les circumstàncies de cada situació política.
 ·
Llibres / revistes
16a trobada del PSAN
 ·
Recull de premsa
Villatoro: "En cap cas l'autodeterminació de Catalunya s'ha de pagar amb la ruptura de l'espai cultural comú"
"Ara ens toca preservar l'espai cultural complet. [...] És un objectiu antic. Però torna a ser nou."
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí