Dimecres, 13 de febrer del 2013 | 20:04
Opinió
La dècada corrompuda
Lluís Aragonès
Empresari
Quant de temps durarà aquesta crisi? Cada cop més, veus autoritzades aposten per deu anys de penitència cruel. Ja n'hem recorregut més de la meitat i els brots verds, el creixement i la creació d'ocupació encara no han passat de ser res més que cíniques paraules i estranyes ocurrències. Lluny d'acabar-la, ja l'han batejat com la dècada perduda.
Crònica · Política catalana
Les contradiccions del súper-conseller i "gurú" Homs
Quan s'estudiï seriosament els dos governs del President Artur Mas i la influència d'Homs en aquests dos executius es podran entendre moltes de les contradiccions i equivocacions del primer mandat i també d'aquest segon, ja encaminat cap al dret a decidir.
Notícia
Economistes per la Independència: desentortolligar el camí cap a l'Estat propi
Aquesta setmana s'ha presentat oficialment el primer dels estudis realitzats per la sectorial de l'ANC 'Economistes per la Independència', un equip d'economistes i experts catalans que han decidit fer pinya per combatre la desinformació que existeix al país quant a l'evolució econòmica del procés de transició nacional i de la futura Catalunya Estat.
Crònica · Pla de lleida
De metàfores repugnants i de consols possibles
Ivan Mambrillas
Reaccionaris o babaus, són molts els que, a l'empara de metàfores organicistes, que assimilen formacions socials a cossos humans, pretenen convèncer-nos que, al capdavall, aquesta crisi haurà valgut la pena: que, un cop superada la malaltia, l'organisme haurà renovat, i redoblat, les seues defenses.
Recull de premsa
Villatoro: "La independència és una eina. I voler una eina no pot prefigurar com l'hem de fer servir"
"¿Anirem de vacances al mar o a la muntanya? De moment, comprem-nos el cotxe. Perquè si no ens posem tots d'acord [...], l'acabarem no comprant".
Recull de premsa
Rusiñol: "Catalunya ja és a l'agenda internacional. Les preguntes, encara que molestin Rajoy, hi són"
"El sobiranisme polític i social haurà d'estar musculat per saber dir no a tot el que no passi pel dret a decidir".
Crònica · Política catalana
El termòmetre internacional de la transició nacional
Espanya és un país políticament immutable i democràticament corcat, completament blindat per la majoria que avui dia té el PP i per l'absolutíssima unanimitat política que suposa la unió d'aquest amb el PSOE. La negativa d'ambdós partits a acceptar un dret fonamental i universal com és el dret a decidir dels pobles enroca sense possibilitat de diàleg amb la demanda de Catalunya de poder celebrar un referèndum dins l'asfixiat marc legal que sustenta el país espanyol.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí