Dilluns, 2 de març del 2015 | 18:40
Opinió
27-09-2015: On tot comença
Jaume Marfany
Vicepresident de l'Assemblea (ANC)
Divendres passat el pavelló de la Fira de Cornellà s'omplia a vessar per assistir a l'acte 27-09-2015: On tot comença, en què l'ANC feia públic, després de dos mesos de feina interna, les diferents propostes que permetran que tota la maquinària de l'organització es posi de nou en marxa amb un sol objectiu : que l'independentisme guanyi clarament les properes eleccions del 27 de setembre.
Entrevista
"Hem anat massa a Europa a convèncer-nos a nosaltres mateixos"
Raül Romeva
Ex eurodiputat al Partit Verd Europeu
Fa uns mesos va dir adéu al seu escó al Parlament Europeu. Durant dues legislatures, va ser eurodiputat per Iniciativa per Catalunya. Aquest doctor en Relacions Internacionals, heterodox per parlar clar, bon esportista i bon comunicador, coneix com pocs els passadissos de les institucions europees.
Crònica · Madrid
Per què el procés constituent només pot ser català?
Confieu en nosaltres. Una vegada més. Ara sí. Aquesta vegada és la bona. L'esquerra espanyola ens dirà ara, míting rere míting, que és més operatiu posar en marxa un procés constituent espanyol que no pas començar la construcció de la República Catalana. No els faltarà voluntarisme i auto-convenciment. No obstant, és una proposta amb peus de fang. Per què?

Llibres / revistes
L'excursionisme, bressol de gairebé tot
Opinió
Una DUI de clavells
Isidre Palmada
Professor
A poc a poc el procés va madurant. Ahir la qüestió catalana se centrava en la sobirania: és Catalunya una Nació? Avui aquesta qüestió separa clarament dos bàndols. Els que ho afirmen i els qui ho neguen.
Recull de premsa
Casas: "Collar i estar a punt per liderar una resposta davant mesures coercitives de l'Estat és el més raonable"
"A dins [de l'ANC] no falten veus que, en ple procés de relleu de Forcadell i en un moment en què les discrepàncies entre partits els contaminen, reclamen fer el salt a la política".
Recull de premsa
Carod: "La incertesa pot perjudicar CiU, i hi pot haver vot moderat socialment que faci confiança a ERC o a la CUP"
"Quines garanties d'independentisme donen? Si els càrrecs no independentistes, obtinguts gràcies al vot a CiU, no acaben finalment fent-hi costat, és evident que no seran emprats a favor, sinó en contra de la independència".
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí