Dimarts, 29 de setembre del 2015 | 13:42
Opinió · Política catalana
Després del 27-S, cal deixar de callar?
Miquel Sellarès
Periodista
Durant els últims mesos he callat, i potser encara seguiré callant, perquè encara estem en un procés d'emancipació i construcció nacional en el que cal el màxim d'unitat.

Opinió · Política catalana
Pobre Espadaler!
Josep Poca
Escriptor
En la presentació al Born del llibre de Josep Benet, Manuel Carrasco i Formiguera, afusellat, vaig estar al costat de Toni Castellà, a qui coneixia d'ençà de la meva estada al Parlament i, sobretot, d'una trobada al Penal de Burgos per commemorar el 75è aniversari de l'assassinat de Manuel Carrasco i Formiguera.
Opinió · Política catalana
Determini i generositat
Carme Arenas
Filòloga i presidenta del PEN Català i de Linguapax Internacional
Les eleccions de diumenge passat ens han deixat un retrat d'una societat plural i organitzada que, en la seva majoria, vol tirar endavant un procés d'independència respecte d'un estat que ja no representa tota aquesta part gens menyspreable de la societat catalana.
Recull de premsa
Vives:"És ara que, mantenint la unitat, cal mantenir l'ofensiva més intel·ligent. Estem guanyant, però el partit no s'ha acabat"
En un article al diari Ara  escrit abans de saber-se el resultat de les eleccions del 27-S i sota el títol "Per què hem guanyat" l'escriptor i ex-regidor de l'Ajuntament de Barcelona, Antoni Vives afirma "Diumenge Catalunya haurà guanyat".
Crònica · Internacional
Sturgeon: "El futur de Catalunya l'ha de decidir el poble de Catalunya"
La primera ministra d'Escòcia, Nicola Sturgeon, va demanar ahir per al poble de Catalunya el mateix dret a un referèndum, legal i vinculant, que van poder exercir l'any passat els escocesos.
Crònica · Política catalana
L'ultra Josep Ramon Bosch dimiteix com a president de Societat Civil Catalana
L'entitat unionista anuncia la seva dimissió "per raons personals" l'endemà del 27-S
Opinió · Política catalana
Senyoreta Arrimadas, vostè no és una demòcrata
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Ciutadans ha perdut les eleccions, encara que hagi augmentat els vots i els escons. "Junts pel Si" ha obtingut la confiança de 1.632.962 vots, el 40% i 62 diputats, mentre que Ciutadans només n'ha obtingut 732.147, el 18% i 25 escons.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí