Dijous, 15 de setembre del 2016 | 13:38
Opinió · Política catalana
Cal respectar una Constitució antidemocràtica?
Jordi Porta
Les manifestacions del dia 11 ja han donat les interpretacions polítiques esperades. En el cas de Rajoy és la millor que podia fer: de moment: el silenci. La pressió de la societat civil catalana organitzada (OMNIUM i ANC) ha quedat prou clara perquè els partits polítics catalans se sentin prou recolzats democràticament per continuar endavant amb el pla d'autodeterminació política.
 ·
Crònica · Seguretat
El nom fa la cosa
Sovint ens trobem que les paraules ens marquen la forma de pensar. De fet, aconseguir imposar un determinat vocabulari a l'opinió pública obre un primer pas per a dominar el caminar de la societat.

 ·
Crònica · Afers religiosos
L'unionisme manipula l'abat de Montserrat i menysprea la democràcia

L'abat de Montserrat, Josep M. Soler, ha manifestat a Regió 7 la seva preocupació i esperança per la situació de Catalunya. L'unionista Francesc Granell va manipular les paraules de l'abat en un article publicat a La Vanguardia.

 ·
Entrevista · Nació Digital
Carod-Rovira: "El debat sobre el RUI fa l'efecte d'una certa improvisació"
Josep-Lluís Carod-Rovira
Polític i escriptor
Josep-Lluís Carod-Rovira (Cambrils, 1952) és filòleg i dirigent històric de l'independentisme d'esquerres. Ha estat el màxim dirigent d'Esquerra Republicana i conseller en cap i vicepresident de la Generalitat. Ara dirigeix la Càtedra sobre la Diversitat Cultural de la Universitat Pompeu Fabra (UPF).
 ·
Crònica · Informe SIC
11-S: Estratègies i contradiccions de les clavegueres de l'estat

Aquest breu informe pretén aportar informacions i dades sobre la Diada d'enguany i com els serveis de l'estat l'han valorada, així com les contradiccions i enfrontaments que hi ha entre els diferents equips d' anàlisi al servei d'aquest ja que a hores d'ara estarien duent a terme estratègies divergents de com tractar el que ells anomenen el "desafiament sobiranista de Catalunya".

 ·
Notícia · Llengua
Celebració del 20è aniversari del Correllengua
Els propers 24 i 25 de setembre es faran  unes jornades lúdiques i reivindicatives a la plaça de Catalunya de Barcelona per celebrar els 20 anys de recorregut del Correllengua. Dissabte 24 de setembre a partir de les 10 del matí podreu participar en els jocs lingüístics d'enginy, un concurs d'endevinalles que posarà a prova els coneixements dels participants. A més, hi haurà manualitats per als més menuts.
Opinió · Política catalana
Reflexions després de la Diada
Xavier Ginesta
Periodista i professor del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya

El passat 11 de Setembre, un 15% de la població de Catalunya va sortir pels carrers de Barcelona, Salt, Berga, Girona, Lleida i Tarragona per cridar, ben fort, que estem a punt per a la República Catalana.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí