Dijous, 21 de gener del 2016 | 19:44
Opinió · Política catalana
Potser ja n'hi ha prou de xantatges
Josep Poca
Escriptor
Per quins set sous la cupera Gabriela Serra, a la reunió amb Junts pel Sí, va ser rebuda amb aplaudiments? I per què, en el debat d'investidura –acostumats a la cara ferrenya i mofeta de l'Anna Gabriel–, el seu mig somriure fou motiu 

Crònica · Política
No regalaràs la ruptura
Ivan Mambrillas
Que els obrers no tenen pàtria mai no ha estat un enunciat prescriptiu (de la mena "els obrers no han de ser lleials a cap nació"), sinó descriptiu ("en l'actual estat de coses, l'estat-pàtria no pertany als obrers, sinó a les classes propietàries).

Crònica · Afers religiosos
El periodista Puigdemont entre col·legues convidat per Omella

L'arquebisbe Joan Josep Omella podria convidar al periodista i president Carles Puigdemont a la festivitat de sant Francesc de Sales, patró de periodistes i comunicadors. És un suggeriment.

Crònica · Seguretat
Canviarà el seu equip el conseller Jordi Jané?

Jordi Jané arribà al Departament d'Interior com a home de confiança del president Artur Mas i era considerat un conseller provisional per cobrir una etapa breu fins a les eleccions. De moment la seva tasca ha estat correcta i ha desenvolupat principalment la seva dèria pel trànsit, gràcies al fet de ser-ne un especialista polític al Congrés de Diputats.

Opinió · Política catalana
Benvingut, president Puigdemont. El Govern (2)
Miquel Sellarès
President de Tribuna Catalana

El Govern del president Puigdemont és un govern que ell accepta però que no ha decidit. I això em fa pensar que pot ser en alguns departaments un Govern breu. Format, evidentment, per persones valentes –ara no es tracta dels millors, que finalment van resultar els possibles-, sinó d'unes persones que han de complir un full de ruta i han d'administrar la misèria d'un pressupost autonòmic, retallat i condicionat.

Recull de premsa · Política catalana
Álvaro: "Mobilitzats, no hegemònics"
En un article a la Vanguardia Francesc-Marc Álvaro afirma que "La base social del moviment sobiranista català té tota l'empenta i alguns dels defectes d'un corrent cívic de tall emocional, per molt que estigui sustentat en arguments econòmics i socials.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí