Divendres, 25 de març del 2011 | 19:57
 ·
Crònica · Anàlisi política
La Volta i Contador
Marc Sanjaume
Politòleg
La Volta a Catalunya, liderada ara mateix pel madrileny i guanyador del darrer Tour Alberto Contador, està transcorrent de manera francament desapercebuda a casa nostra.
 ·
Crònica · Madrid
Duran s'apunta a la mà dura contra Sortu
A Madrid, la caverna mediàtica i bona part de la "progressia" ja estan contents. Han aconseguit que Sortu es quedi fora dels ajuntaments. Podran fer el vermut més tranquils que de costum perquè, en el fons, Euskal Herria els importa zero.
 ·
Notícia · Política
L'encert estratègic de la CUP
La formació rupturista, que va descartar concórrer a les eleccions autonòmiques per centrar-se a les municipals, exhibeix múscul en un acte davant de 500 persones. Presentarà 80 candidatures, el doble que fa quatre anys.
 ·
Notícia · Societat civil
26 de març: l'assaig general del 10A
La consulta per la independència de més pes a tot Catalunya, el proper referèndum a la capital catalana previst pel proper 10 d'abril, comptarà amb un assaig general programat per aquest proper dissabte 26 de març.
 ·
Notícia · País Valencià
'Estem en política per forrar-nos'
Qui no recorda la frase que Eduardo Zaplana va deixar anar per telèfon en referència al cas Naseiro? Bona part dels dirigents polítics del País Valencià responen, encara, a aquest prototip de polític que busca omplir-se les butxaques a costa de diner públic.
 ·
Notícia · Unió europea
Garzón, el caçador caçat, demanda el Suprem a Estrasburg
El jutge, reconvertit en paladí dels drets humans, recorrerà al Tribunal dels Drets Humans per defensar-se de la causa que el TS manté oberta contra ell per investigar els crims del franquisme. Estrasburg, precisament, va condemnar a Espanya per no investigar les tortures del 92.
 ·
Notícia · Societat civil
2 d'abril: festa per l'ensenyament en valencià
L'estat d'excepció en què es troba actualment la llengua pròpia al País Valencià ha fet engegar totes les màquines a Escola Valenciana.
 ·
Recull de premsa · Política
X. Roig: "Poc imaginava Franco que en democràcia hi hauria armes de destrucció contra Catalunya com Puente Aéreo"
L'enginyer i escriptor Xavier Roig ha recordat l'article del periodista Toni Soler al seu article d'opinió al diari Ara. "Els arguments del senyor Soler fan posar la pell de gallina" ha sentenciat.
 ·
Recull de premsa · Política
Joan B. Culla: "L'octogenària ERC tracta d'igual a igual a la debutant formació laportista"
En l'article 'El meteorito', publicat a El País, Joan B. Culla analitza la trajectòria política de Joan Laporta, des que fa tan sols un any era el convidat estrella de l'assemblea de Reagrupament fins al recent pacte amb Portabella.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí