Dimecres, 29 de juny del 2016 | 12:52
Opinió · Política
La malaltia nacionalista
Fèlix Martí
President Honorari de Linguapax Internacional
Les dues recents eleccions generals consoliden una orientació política malaltissa dels poders polítics, econòmics i mediàtics espanyols. La majoria del poble espanyol ho aprova. Governants i governats consensuen la prioritat de mantenir un règim nacionalista exclusiu que no
 ·
La fotografia · Política catalana
El jutge manté les imputacions a Mas, Ortega i Rigau pel 9-N
Ahir es feia públic que el jutge del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) Joan Manel Abril, ha desestimat la petició d'arxivament de la causa del 9-N i que donava la instrucció del cas per tancada. El jutge creu que hi hauria prou indicis per considerar que els tres dirigents podrien haver comès delictes de desobediència i prevaricació administrativa.
 ·
Notícia · Política
Conferència de Martin McGuinness a Barcelona
El proper dissabte, 2 de juliol a les 11.30 del matí, el viceprimer ministre d'Irlanda del Nord, Martin McGuinnes, donarà una conferència a Barcelona sota el títol "Irlanda del Nord: pau i autodeterminació a l'Europa del Segle XXI". La conferència organitzada per la Fundació Josep Irla i el Ciemen tindrà lloc a la Sala d'Actes del Museu Marítim de Barcelona.
 ·
Crònica · Informe SIC
La teranyina d'"amiguetes" de De Alfonso
L'Estat, els seus serveis i clavegueres estaven segurs que tenien informació de primera mà i que eren capaços de desestabilitzar CDC que, producte de la seva manca de sentit d'Estat i innocència política, ho ha permès abastament. Hi ha una cadena de nomenaments sospitosos. La del mateix De Alfonso, que sorgeix després de la mort inesperada de David Martínez Madero,

 ·
Crònica · Seguretat
La intel·ligència catalana, infiltrada dins el Ministeri de l'Interior espanyol?
Sembla ser que la política catalana i espanyola està marcada per la utilització cada cop més comú de mitjans electrònics per obtenir la informació de manera més o menys lícita. Aquests fets generen la incredulitat de polítics i ciutadans, pensant que són fets trets d'una pel·lícula de James Bond, quan no s'adonen que aquestes pel·lícules no fan res més que reproduir estris reals un punt caricaturitzats.
 ·
Recull de premsa · Política
Jordi Muñoz analitza els resultats del 26-J a Catalunya
En un article a l'Ara el politòleg de l'UB, Jordi Muñoz, fa una anàlisi dels resultats del 26-J a Catalunya en el que conclou "que els moviments de vot equilibren el mapa electoral català".
 ·
Recull de premsa · Política
Espada:"L'independentisme es manté ferm amb una CDC que esquiva els auguris de la desfeta i una ERC que creix de forma sostinguda arreu"
En un article al Punt Avui Ferran Espada afirma respecte els resultats del 26-J que " l'àmplia victòria del PP demostra que és incombustible enfront la corrupció i les retallades socials i de drets. I que el PSOE manté la segona posició refermant el bipartidisme".
 ·
Recull de premsa · Política
Bassas: "Com més Rajoy i més PP a Espanya, més catalans senten la necessitat gairebé física de canviar d'estat"
En un article a l'Ara Antoni Bassas després dels resultats del 26-J afirma que "El sistema polític català continua sent, de llarg, el més desconnectat dels grans corrents electorals espanyols. L'unionisme, amb tot el que s'hi juga i tot el que es gasta en unes eleccions com les d'ahir, que són les seves, va fer 18 de 47. L'independentisme, 17 de 47".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí