Divendres, 17 de març del 2017 | 12:01
 ∑
Crònica · Política catalana
Els reptes del legislador català: de llei a llei, però com aguantar (fins al 24 de setembre?)
Si una cosa tindrà clara el legislador català és que no voldrà renunciar a cap garantia democràtica que faci incontestable, internacionalment i políticament, la celebració del referèndum d'autodeterminació a Catalunya
Opinió · Política catalana
Els deures del PDeCAT
Xavier Ginesta
Periodista i professor del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
No s√≥n bons moments per la¬†neoconverg√®ncia. Malgrat que el relat internacional del Proc√©s acabar√† convertint als inhabilitats pel 9N en m√†rtirs de la democr√†cia ‚Äďi m√©s aprofitant la deixadesa de la diplom√†cia p√ļblica espanyola, que √©s ben poc sibil¬∑lina‚Äď, els judicis del cas Palau i
 ∑
Notícia · Política catalana
L'ANC planteja una DUI si l'estat impedeix el referèndum
El Secretariat Nacional de l'ANC ha tramès la  seva proposta de full de ruta 2017 als seus socis. Aquest es basaria en dos principis: El primer passaria per garantir la celebració del referèndum aquest setembre, fins i tot en cas d'inhabilitacions i intervencions de la Generalitat per part de l'Estat espanyol. El segon,
 ∑
Crònica · Política catalana
La generació de la independència. Hi ha relleu?
Fa uns dies es va fer la presentació del llibre "La Generació de la Independència. Del bloc d'Estudiants independentistes (BEI) a l'Associació Catalana de Professionals (ACP)" escrit per Francesc Marco-Palau i que compte amb un pròleg escrit per Jordi Sànchez, Jordi Cuixart i Òscar Escuder.
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Ramoneda: "Com més visible es faci que el govern de Rajoy ho fia tot a la via judicial, més atenció hi haurà sobre el que passa aquí"
En un article a l'Ara Josep Ramoneda afirma respecte el Procés que "quan un problema ja és una realitat, o les lleis s'adapten per reconèixer-la o tard o d'hora acabarà petant per algun cantó".
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Card√ļs: "El control de l'aven√ß cap a la independ√®ncia de Catalunya ja fa temps que s'ha escapat de les mans de l'Estat"
En un article a la Vanguardia Salvador Card√ļs ¬†afirma que "El que estic dient √©s que el control de l'aven√ß cap a la independ√®ncia de Catalunya ja fa temps que s'ha escapat de les mans de l'Estat. I que aquest aven√ß tampoc no √©s presoner de la decisi√≥ de cap dels seus l√≠ders pol√≠tics"
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠